Martina Trček Geč

Verjamem, da smo kreatorji svojega življenja! Verjamem, da je vse odvisno od nas samih! Verjamem, da sta sočutje in ljubezen odgovor! Verjamem, da smo eno z vsem! Verjamem!

Martina Trček Geč
ANANDA

Kratek opis

Imela sem vse. Letela sem nad oblaki. Dobesedno. Bila sem stevardesa v Adrii Airways. Sanjska služba, ki je po več kot 20 letih postala rutina. Začutila sem, da moram naprej, da moram razprostreti svoja krila. Prisluhnila sem srcu, se učila od najboljših, sledila svojim sanjam in postala RTT praktik in osebni coach. Potem je prišla diagnoza – rak. Takrat mi je dobesedno spodneslo tla pod nogami. Ko misliš, da se to dogaja le drugim, se je zgodilo meni.

Danes sem hvaležna tudi za to preizkušnjo. Dala je pospešek mojemu osebnemu in poklicnemu razvoju. Prepustila sem se uradni medicini, a iskala nekaj, kar bi mi pomagalo na poti transformacije uma in lastnih prepričanj. Verjamem namreč, da je vse okoli nas odsev nas samih in naših prepričanj.

Bolezen me je tudi naučila kako stopiti iz vloge žrtve. Prebudila je moje zavedanje, da sem sama odgovorna za vse, kar se mi dogaja in nisem žrtev preteklosti ali okoliščin. Vsi imamo moč, da okoliščine ustvarjamo sami, preteklost pa pustimo za seboj. Poglobila sem občutek ponižnosti pred življenjem in sprejemanjem življenja takšnega, kot je. Včasih sem verjela, da je moja občutljivost nekaj, kar me ovira in česar se moram sramovati. Biti navzven vedno močna je bilo veliko lažje. Danes pa vem, da je to darilo, ki mi omogoča, da sem dobra pri svojem delu, da vam pomagam izboljšati osebne in poklicne potenciale, da bi tudi vi lahko sledili svojim sanjam.

Živim svoje novo poslanstvo pomagati drugim in moj uspeh se zrcali na nasmeških mojih zadovoljnih strank.

Seveda pa nič ni prišlo čez noč. Znanje in več kot 15-letne izkušnje sem nabirala in se učila pri najboljših.

Reference in izobraževanja:

  • Nlp praktik
  • Psych-K facilitator
  • RTT praktik
  • Certificirana hipnoterapevtka
  • Mojster praktik hipnoze