Izpolni spodnji obrazec in se prijavi na neobvezujoč klic z mano…

(Svoje mesto v Mindology Institute + dostop do vseh 5 daril lahko rezerviraš le še do srede, 28. septembra - do polnoči)

V spodnjem obrazcu mi zaupaj svoje kontaktne podatke in zakaj si želiš mesto v Mindology Institutu.

Po tem, ko ga oddaš, te bom v naslednjih 48 urah osebno poklicala, da se spoznava in da skupaj ugotoviva, ali je ta šola hipnoterapije zate.

Na klicu me lahko vprašaš tudi kakršnokoli vprašanje imaš v zvezi s samim izobraževanjem.

Če ugotoviva, da si prava za Mindology Institute – čudovito. Na telefonu ti bom povedala, kaj je tvoj naslednji korak, da rezerviraš svoje mesto.

V kolikor pa presodiva, da zadeva ni zate – pa tudi nič hudega. Vseeno te znam presenetiti s kakšnim brezplačnim darilcem, da nagradim tvojo vnemo.

Za izgubit tako nimaš nič : )

Komaj čakam, da se slišiva!

Irena Kahne

P.S. Če ne želiš čakati na moj klic, me lahko sama pokličeš na 041 232 219, mi poveš, da te zanima Mindology in bova dorekli vse potrebno 🙂

Izpolni spodnji obrazec

Vnesi svoje ime in priimek

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

V naši branži obstaja kar nekaj takšnih, ki hipnoterapijo (ali podobne tehnike) učijo, sami pa jih ne izvajajo.

To pomeni, da ti predajo zgolj teorijo, ki so jo prebrali v knjigah oziroma slišali na tečajih.

Teorijo, ki ti - roko na srce - pri delu s strankam ne bo kaj dosti v pomoč.

V praktičnem delu s strankami (in urah in urah terapij), človek namreč odkrije skrivnosti, ki jih teoretiki nikoli ne bodo razumeli.

In točno te male skrivnosti naredijo razliko med povprečnimi in vrhunskimi hipnoterapevti, ki dobesedno spreminjajo življenja.

V Mindology šoli ti bom pokazala pristope in tehnike, ki sem se jih naučila in izpilila v svoji dolgoletni karieri, tekom katere sem izvedla “malo morje” terapij vseh vrst.

To pomeni, da namesto suhoparne teorije, v Mindology Institutu prejmeš točno tisto znanje, ki ga potrebuješ, da tudi ti kar najhitreje postaneš vrhunska (in srčna) hipnoterapevtka.

In kar je najpomembneje - tudi ti boš začela spreminjati življenje ljudem : )

Ja. To je namreč tudi njegov namen.

Poleg vseh tehnik in pristopov hipnoterapije, ti bom namreč razkrila tudi…

  • kako pristopiš do ljudi
  • kako izvedeš spoznavne klice
  • kako izvedeš seanse hipnoterapije
  • kako zagotoviš, da ljudje izkusijo odlične rezultate

In ja - v bonus vsebinah, ki jih prejmeš ob vstopu v Mindology Institute, pa ti predam tudi, kako si zagotoviš REDEN dotok strank (brez neke nasilne prodaje ali izvajanja pritiska na druge).

Zato klikni tukaj in se prijavi za mesto v Mindology Institutu >>

Za začetek usposabljanja za praktika hipnoze niso potrebne nobene formalne kvalifikacije; za nekatere ljudi je cilj pomagati prijateljem ali družini ali samo potešiti lastno radovednost - drugi si s hipnoterapijo ustvarijo uspešno in nagrajujočo kariero.

Vse, kar resnično potrebuješ, sta zanimanje in želja pomagati drugim.

S tečajem pričnemo 3. oktobra 2022. Prvi sklop tečaja bo potekal na spletu v živo preko aplikacije Zoom, drugi sklop pa bo potekal 3 dni s srečanjem v živo in sicer 4.5. in 6. decembra 2022.

Celoten potek bo tudi naknadno razložen.

Tečaj traja 12 tednov.

Tečaj, ki je sicer skupaj z vsemi bonusi vreden 5979 €, lahko ti dobiš že za 1997 € (že vključeni vsi davki).

Ker si ne želim, da so finance ovira, če si tega zares želiš, pa lahko ta znesek poravnaš tudi v štirih obrokih po 530 €.

VESELA NOVICA: Dogovorila sem se tudi z Dinersom, da lahko ti šolnino poravnaš tudi na kar 36 obrokov : )

Vsak udeleženec bo imel priložnost vprašati vprašanja na naših tedenskih srečanjih ali znotraj naše zaprte FB skupine.

Veliko priložnosti za obrazložitev bo tudi na 3 dnevnem srečanju v živo, kjer bodo prisotni tudi asistenti.

Kot bonus udeleženci prejmete 30 min mentorski klic z menoj, kjer se lahko bolj individualno poglobiva v razumevanje materialov.

Tekom celotnega tečaja se skozi vajo utrjuje znanje in uspešno opravljene vaje se štejejo v končni izpit. Za pridobitev certifikata, vsak udeleženec izpolni tudi pisni izpit, v katerem pokaže razumevanje naučenega materiala.

Ob zaključku tečaja prejmeš Diplomo iz hipnoterapije (Praktik Hipnoze) od Mindology Instituta, prav tako prejmeš še Diplomo za opravljen tečaj iz strani American Board of Hypnotherapy (Certified Hypnotherapist) ter 1-letno članarino.

Verjamem, da je podpora ključnega pomena pri ustvarjanju uspešne prakse. Udeleženci imajo na voljo zaprto FB skupino, kjer se lahko dodatno podpirajo in spodbujajo.

Klikni tukaj in izpolni preprost vprašalnik, ki sem ti ga pripravila na naslednji strani.

Po tem, ko ga oddaš, te bom v naslednjih 48 urah osebno poklicala, da se spoznava in da skupaj ugotoviva, ali je Mindology zate.

Na klicu me lahko vprašaš tudi kakršnokoli vprašanje imaš v zvezi s samim izobraževanjem.

Če ugotoviva, da si prava za Mindology Institute - čudovito. Na telefonu ti bom povedala, kaj je tvoj naslednji korak, da rezerviraš svoje mesto.

V kolikor pa presodiva, da zadeva ni zate - pa tudi nič hudega. Vseeno te znam presenetiti s kakšnim brezplačnim darilcem, da nagradim tvojo vnemo.

Za izgubit tako nimaš nič : )

Zdaj pa klikni na spodnji gumb in oddaj svojo prijavo.