Teja Jaušovec

Upaj si biti ti - tak si enkraten in svet te potrebuje točno takšnega, kot v svojem bistvu si. Nihče ti ni enak in to je tvoja prednost na vseh področjih življenja.

Teja Jaušovec
svetovalka mladostnikom

Kratek opis

Sem Teja Jaušovec – svetovalka mladostnikom. Po izobrazbi sem pedagoginja, poleg tega pa še hipnoterapevtka, družinska mediatorka in učiteljica meditacije. Svoje delo z mladostniki naravnost obožujem. Odkar pomnim, sem tiste, ki so prihajali k meni po nasvete, v prvi vrsti zelo rada poslušala. Z razumevanjem ter s popolnim sprejemanjem vsakega in vsake njegove težave. Vedno z zavedanjem, da nobena težava ni tako huda, da se je ne bi dalo rešiti, če si to res želiš. Na pot hipnoterapije me je pripeljalo raziskovanje, kako v svetovanja z mladostniki, ki jih izvajam že 18 let, vključiti način, ki bi jim še hitreje pomagal umiriti um ter jih tako pripeljal do dolgoročne in zanesljive rešitve njihovih težav.

Največ izkušenj iz:

Predvsem delo z mladostniki od 13. leta dalje (dobra samopodoba in samozavest ter zaupanje vase in v svoje sposobnosti ter vsa področja, povezana s tem: izražanje svojega mnenja, znati se postaviti zase na svoj način; pomoč pri tesnobi, samopoškodovanju, temačnih mislih, prepričanju, da nisi dovolj).

Reference in izobraževanja:

  • univerzitetna diplomirana pedagoginja
  • hipnoterapvetka
  • družinska mediatorka
  • učiteljica meditacije